Family Factory Leidsche Rijn

Family Factory Leidsche Rijn is er voor jou! Een netwerk door ouders voor ouders. Samen staan we sterk, want opvoeden doe je zelf maar niet alleen.

We merken dat we het fijn vinden om dingen te delen die we in het dagelijkse gezinsleven meemaken.

We inspireren elkaar en geven elkaar tips over leuke dingen die je met je kind(eren) in de buurt kunt doen. Want opvoeden doe je zelf, maar niet alleen

We zetten ons in om verbinding te creëren tussen ouders / gezinnen, zodat er een levendige community ontstaat. Andere ouders uit je eigen wijk leren kennen, een leuke oppas vinden, een aanhanger lenen; allemaal mooie mogelijkheden binnen het netwerk.

Meld je dus snel aan bij onze facebook-groep of mail ons zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten.
En heb jij een leuk initiatief, idee of iets anders wat je wilt delen? Ook daarvoor is onze facebook-groep. Mailen kan natuurlijk ook.

Hopelijk tot ziens bij een van onze activiteiten!
Jitske, Inge, Carolien, Cindy en Karin

Doelgroep
Family Factory Leidsche Rijn is er voor iedereen die voor kinderen zorgt. Ouders, co-ouders, alleenstaande ouders, samengesteld-gezin-ouders. En natuurlijk ook voor pleegouders en andere verzorgers. Wij focussen ons in eerste instantie op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2,5-11 jaar die wonen in de wijken Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern (gebied van de gemeente Utrecht ten westen van de A2).

Stichting De Family Factory
We zijn verbonden met Stichting De Family Factory. Stichting De Family Factory geeft ouders een steuntje in de rug om de vader of moeder te worden die ze graag willen zijn voor hun kinderen. Dat doen we door hen de kans te geven om de verhalen en ideeën, tips en ervaringen van andere ouders te gebruiken als bron van inspiratie voor hun drukke gezinsleven.

Processed with MOLDIV