Het M/V café

Het M/V café is er voor moeders en vaders, die het leuk vinden om andere ouders met jonge kinderen uit de buurt te ontmoeten. Het is een plek om gezellig samen koffie te drinken en ervaringen uit te wisselen over je kind, opvoeden en ouder zijn. Voor goede gesprekken over het ouderschap.
We organiseren één per maand een thema op basis van de interesses van de ouders die naar het M/V café komen. Dan kun je denken aan hoe om te gaan met weerstand van je kind of stress in de opvoeding. Of thema’s als voeding en slapen. We nodigen dan een expert uit, die iets vertelt over dat thema, vragen beantwoord en vooral in gesprek gaat met ouders.


Kinderen van 0 tot 4 jaar hebben voldoende plek om te spelen in Buurthuis Zuilen. Ook bieden we de mogelijkheid om de kinderen onder begeleiding van De Oppasmoeders te laten spelen. Zo hebben ouders echt even de handen vrij om aandacht te hebben voor zichzelf en elkaars verhaal. Zo maken we samen een plek om van elkaar te leren en om elkaar te inspireren. Het ouderschap en het samen spelen van de kinderen is wat de ouders met elkaar verbindt.

Het M/V café is op de 1e en 3e vrijdag van de maand van 10.00 – 11.30 uur in Buurthuis Zuilen, Sint-Ludgerusstraat 251 in Utrecht.

Leonie, Sona en Eefje zijn drie moeders uit Zuilen, die graag iets doen voor ouders in Utrecht. We werken daarbij samen met Dock.


Heb je vragen over het M/V café, neem contact op met Leonie op 06-41718125. Je kunt ons ook bereiken via mvcafezuilen@gmail.com Onze cafés en thema’s kondigen we aan op Instagram en Facebook: @mvcafezuilen