Huntu for Joy

Welkom bij Huntu for Joy
Mijn naam is Eldrika Frans geboren op Curaçao en als bewoner van Overvecht betrokken bij matschappelijk vraagstukken in de wijk. Met Huntu for Joy wil ik mijn levenservaringen inzetten om anderen bij te staan gericht op alleenstaande ouders en vrouwen. Huntu betekent in het Papiaments samen en Joy geluk in het Engels.

Met dit initiatief wil ik bewoners uit Utrecht Overvecht verbinden die nu door afstand en eenzaamheid ergens tegen aan lopen. Ik wil samen met de bewoners een netwerk opbouwen waar we informatie uitwisselen zodat er meer verbinding ontstaat tussen bewoners en instanties. Hiermee willen bereiken dat de drempel wordt verlaagd waardoor het makkelijker wordt om meteen de juiste koppeling te leggen tussen vraag en instantie. 


De visie van Huntu for Joy is “door samen te werken bereiken we beter resultaat”. Wij werken samen met de bewoners aan hun eigen oplossingen.

Met dit initiatief wil ik bewoners uit Utrecht Overvecht verbinden


Overvecht is een mooie wijk die veel te bieden heeft. Ik wil de mooie initiatieven en instanties uit de wijk belichten op dit platform en hun activiteiten volgen en vermelden. Zodat de wijkbewoners beter de weg weten te vinden naar de verschillende mogelijkheden en initiatieven.  

U kunt bij mij terecht zonder dat daar kosten aan zijn verbonden voor:

  • Een luisterend oor voor vrouwen en alleenstaande moeders,  
  • Informatie over activiteiten, initiatieven en instanties in de wijk,  
  • Vrijblijvend advies en doorverwijzing naar de juiste professional.
            

Met oog op de toekomst zal Huntu for Joy blijven uitbreiden en ontwikkelen. Wees welkom om informatie te winnen of delen voor verbinding.  

Volg Huntu for Joy op Instagram en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten uit de wijk Utrecht Overvecht. Ik ben bereikbaar op huntuforjoy@hotmail.com